Ce conține un program Metabolic Balance®?

Dr. Isabela Hurjui 02/07/2019

Rezultat al peste 25 de ani de cercetare a medicilor specialiști și a nutriționiștilor germani, programul Metabolic balance® reglează echilibrul hormonal, îmbunătățește starea de sănătate și conduce la un nou stil de viață revigorant. Nu în ultimul rând, sau poate în primul ☺, realizează controlul greutății pe termen lung și te ajută să obții silueta dorită.

Metabolic balance® este un program de nutriție inovator, 100% natural, desfășurat în patru faze:

 1. Faza de pregătire
 2. Faza de reechilibrare strictă
 3. Faza de reechilibrare lejeră
 4. Faza de menținere.

Programul de nutriție Metabolic balance®  la Iuppiter Therapy constă din:

 1. Consultația inițială pentru evaluarea statusului nutrițional;
 2. Planul individualizat de alimentație Metabolic balance®;
 3. 7 ședințe de consiliere individuală pentru implementarea programului și monitorizarea rezultatelor .

Am primit  în ultima vreme întrebări despre conținutul planului de alimentație.

Planul de alimentație Metabolic balance® este în primul rând un document personalizat funcție de parametrii biologici și antropometrici ai clientului, rezultatele analizelor de sânge, preferințele alimentare și obiectivul de greutate propus.

Elaborat în detaliu, cuprinde toate informațiile necesare și utile ție pentru a ajunge la greutatea și silueta dorită. Vei găsi în plan:

 • Informații generale despre concept și programul Metabolic balance®
 • Detalierea celor 4 faze ale programului
 • Regulile de alimentație Metabolic balance®, precum și explicații din fiziologia organismului uman care fac necesară respectarea acestor reguli.
 • Sfaturi utile ale specialiștilor germani care au elaborat această metodă.
 • Planul personalizat al meselor tale zilnice. Aici vei găsi cantitățile necesare de alimente (proteine, legume și fructe) pentru fiecare masă într-o zi, precum și modele de combinații pentru cele trei mese obligatorii zilnice.
 • Lista exactă a alimentelor pe care tu trebuie să le consumi în faza de reechilibrare strictă, în acord cu metabolismului tău. Deși poate mă repet, lista de alimente este perfect individualizată pentru tine. Aici găsești lista detaliată pentru alimentele permise, corespunzătoare fiecărui tip de proteină, legumelor și fructelor. Vei găsi tot aici cantitatea de apă pe care trebuie să o consumi zilnic, numărul maxim de ouă consumate într-o săptămână și alte detalii importante pentru tine.
 • Lista de alimente care se adaugă în faza de reechilibrare lejeră.
 • Liste cumpărături pentru fiecare fază. Acesta este un document foarte important, care să îl ai cu tine atunci la cumpărături. Poți să îl iei ca atare din plan sau poți să îi faci o poză cu telefonul mobil și astfel te asiguri că este mereu cu tine.
 • Și ceva foarte important: reguli și sfaturi pentru mesele de excepție.

 

Dacă informațiile au fost utile pentru tine și crezi că acest program este potrivit pentru tine, fă-ți o programare aici. sau sună la 0786233288