Regresia în viața dintre vieți (I)

Dr. Isabela Hurjui 11/09/2019

În timp ce hipnoza regresivă în viața curentă sau în vieți anterioare este o tehnică terapeutică extrem de eficientă pentru rezolvarea unor probleme emoționale, regresia spirituală în viața dintre vieți, este un instrument excelent pentru dezvoltarea și evoluția personală și spirituală. În timpul procesului, în transă hipnotică, accesezi informații cu mare încărcătură simbolică, care îți vor aduce beneficii prin cunoașterea de sine și cunoaștere universală. 

Regresia spirituală în viața dintre vieți a fost descoperită și dezvoltată de către Michael Newton, pornind de la observația că diferiți clienți povesteau aspecte foarte asemănătoare din spațiul vieții dintre vieți. Trebuie să precizez că la vremea la care Newton a făcut aceste studii, accesul la internet era extrem de limitat, ceea ce a exclus ca amintirile să fie ”influnțate” de ceea ce ar fi citit clienții săi.

Dacă citești acest material, probabil că ești interesat de propria instorie spirituală și îți dorești să primești răspunsuri la întrebări fundamentale legate de esența ta profundă și de misiunea ta în viața asta.

Călătoria fascinată pe care o vei face în spațiul dintre vieți, acel spațiu pe care sufletele îl numesc acasă și unde există între două reîncarnări, îți va permite: 

  • Să înțelegi natura eternă a sufletului tău, unul din beneficiile pe care clienții îl observă este faptul că frica de moarte se diminuează sau dispare.
  • Să te conectezi cu sinele tău superior etern și să îți fie relevate scopul tău în viața curentă și destinul sufletului tău.
  • Întâlnirea cu familia ta de suflete, acel grup de suflete cu care te reîncarnezi în mai multe vieți, și care te ajută să îți îndeplinești obiectivele, lecțiile de viață.
  • Întânirea cu Ghidul tău spiritual și cu Sfatul sau Consiliul Înțelepțior, de unde vei primi cunoaștere sacră.
  • Să observi și să înțelegi motivele pentru care ai ales anumite provocări cu care te confrunți în viața curentă, familia în care te-ai născut sau chiar corpul tău.
  • Să observi și să înțelegi legăturile cu oamnei care au jucat sau joacă un rol important în viața ta, inclusiv oameni care nu au avut un rol benefic dar care au avut impact asupra evoluției tale în această viață.
  • Să te accepți pe tine și mai ales să înveți să trăiești în pace cu tine.
  • Experimentarea unor emoții de vibrație înaltă, bucurie, fericire și iubire, pe care le vei aduce apoi cu tine în viața de fiecare zi.
  • Să știi care este lecția ta de viață, în această viață, care sunt motivele pentru alegerile pe care le faci, care este locul tău în univers, și să obții o percepție de ansamblu asupra ta ca suflet. 

Această călătorie în spațiul dintre vieții, plină de resurse, oferă răspunsuri în funcție de situația specifică de viață  afiecăruia, conștientizări profunde interioare și experimentarea de stări de vibrație înaltă: bucurie, pace spirituală, iubire necondiționată.

Michael Newton spunea: ”Speranța mea este că ne aflăm la începutul unei mișcări care va deveni mondială în secolul 21, oferind o metodă ce ne va permite o nouă înțelegere spirituală asupra propriei noastre ființe. Multiplele aplicații ale regresiei spirituale, ne pot ajuta să înțelegem scopul existenței noastre, și atingând această cunoaștere, vom deveni mai buni.

Sună pentru o programare la 0786233288 sau accesează link-ul contact.