Scanarea ZYTO ELITE - OPȚIUNI și SOLUȚII

Dr. Isabela Hurjui 01/06/2021

Tehnologia ZYTO se bazează pe o serie de principii și concepte de biocomunicare care oferă utilizatorilor informații și o înțelegere mai profundă atunci când iau decizii legate de sănătate și bunăstare.

În acest articol îți vom prezenta opțiunile care pot fi scanate și soluțiile care pot fi rezolvate cu ajutorul softwareului ZYTO ELITE.

1. Biomarkeri

Un biosondaj tipic ZYTO începe cu o scanare a semnăturilor digitale reprezentând părțile și sistemele interne ale corpului, cum ar fi: organe, vertebre, dinți, meridiane TCM (Medicina Tradițională Chineză).

În plus, software-ul Elite permite bioscanarea pentru: mușchi, oase articulații, zone ale creierului, neurotransmițători și hormoni.

2. Stresori

Software-ul conține mii din aceste articole într-o varietate de categorii, inclusiv: Metale grele, Bacterii, Paraziți, Viruși, Câmpuri electromagnetice, Produse chimice (de exemplu pesticide), Alergeni.

O categorie importantă este reprezentată de alimente și stil de viață.

3. Produse de echilibrare

În timp ce o scanare poate consta doar dintr-o scanare a elementelor stresoare, este importantă și scanarea a elementelor virtuale de echilibrare. Software-ul ZYTO conține mii de articole virtuale de echilibrare de la peste 250 de companii de sănătate și wellness din aceste categorii: Suplimente, Uleiuri esentiale, Homeopatie, Plante, Esențe de flori, Substanțe topice.

4. Alte elemente de echilibrare

În afara produselor menționate mai sus, software propune și alte soluții de echilibrare: diverse tipuri de terapie, modificarea stilului de viață. Un element important este reprezentat de alimentele care permit reechilibarea organismului.

În baza listei de alimente obținută prin scanarea ZYTO, la Iuppiter Therapy poți beneficia de un plan de nutriție personalizat, care să te ajute să reduci greutatea corporală și să reechilibrezi funcțiile organismului.

Toate aceste informații ne permit să te ajutăm să îți refați și să menții starea ta de bine (wellness). Soluțiile noastre sunt concepute pentru a te ajuta să te îmbunătățești și să te menții în toate domeniile, astfel încât să poți deveni și să fi cea mai bună variantă a ta, și să trăiești exact așa cum îți dorești.

Soluțiile noastre se adresează următoarelor domenii:

  • Energie
  • Imunitate
  • Sănătatea sistemului digestiv
  • Detoxifiere
  • Relații
  • Managementul greutății
  • Managementul stresului
  • Nutriție
  • Performanţă
  • Anti-aging.

Pentru programare accesează contact

Tehnologia ZYTO, inclusiv dispozitivul Hand Cradle GSR, nu este un mijloc de diagnostic și nu este utilizată pentru a trata, preveni, atenua sau vindeca vreo boală sau afecțiune.