Metabolic balance® - ETAPELE PROGRAMULUI

Adevărata transformare nu se realizează niciodată fără efort, și nimic nu se schimbă, până când nu ne schimbăm noi înșine!

Eldon Taylor

Etapa 1. Detoxifiere

Este o fază de pregătirecare durează 2 zile. În timpul acestei faze îți vei pregăti uşor organismul pentru schimbarea facilă şi fără probleme a regimului alimentar care va urma.

Etapa 2. Reechilibrare intensivă

Durează minim 2 săptămâni. Pe parcursul acestei faze organismul tău se adaptează la noul regim alimentar sănătos. Este etapa în care trebuie să observi atent modificările rezultate în greutatea şi bunăstarea ta.

Vei urma anumite reguli și vei mânca numai alimentele specificate în planul tău. Te voi ajuta cu idei de rețete și sugestii de mâncare, și coaching. Începi să te eliberezi de greutatea în plus și să observi alte beneficii pentru sănătate, cum ar fi mai multă energie, un somn mai bun, o piele mai curată.

Etapa 3. Reechilibrare lejeră

În această fază se introduc noi alimente. Trebuie să le testezi pentru a identifica regimul alimentar optim personalizat în funcţie de cerinţele tale şi urmărește în acest mod modificările produse asupra greutăţii şi a bunăstării tale.

Etapa 4. Etapa de menţinere

Imediat ce ai obținut greutatea dorită, începe acestă fază. Vei respecta în continuare regulile de bază pentru menținerea rezultatelor obținute. Vei fi motivat de aspectul tău, de starea de bine și de modificarea ”gustului”, adică educarea papilelor gustative care vor recunoaște și ”respinge” alimentele procesate industrial.
Este nelimitată şi începe imediat ce ești mulţumit de noua ta greutate, precum şi de noua stare de bine. Vei conservan succesul obţinut deja prin respectarea în continuare a anumitor reguli de bază cu care te-ai familiarizat deja foarte bine în ceea ce priveşte alimentaţia şi exerciţiul fizic.

Pentru programare accesează contact.