Regresie în viața dintre vieți

Suntem fiinţe divine, dar imperfecte, ce există în două lumi, materială şi spirituală. Destinul nostru este acela de a pendula prin univers, prin spaţiu şi timp, învăţănd să ne conducem pe noi înşine şi îmbogăţindu-ne cunoaşterea.

Michael Newton - Calatoria Sufletelor

Regresia în viața dintre vieți este un proces cu totul special, în care accesezi informații dintr-un spațiu de vibrație înaltă, acel loc în care ”ființăm ca spirit” între două reîncarnări.

Dezvoltată și promovată de Michael Newton, regresia în viața dintre vieți, folosește instrumente din terapia prin regresie hipnotică. În acest proces poți experimenta niveluri de înțelegere profunde, cu o mare încărcătură de simboluri și metafore.

Dacă citești acest material, cel mai probabil, regresia în viața dintre vieți este un proces pe care ai nevoie să îl faci. Ai avut sau ai întrebări profunde, al căror răspuns îl cauți: care este scopul tău în viața asta, de ce ai ales circumstanțele în care te-ai născut și ce lecții de viață ai de învățat? Îți dorești să te dezvolți și să evoluezi, și simți că acest proces este o modalitate prin care poți obține informații necesare acestui proces? Din experiența mea, ce pot spune clar, este că, astăzi sunt hipnoterapeut și conduc procese de regresie ca urmare a propriului proces de regresie în viața dintre vieți.

Ce poți obține din sesiunea de regresie în viața dintre vieți?

 • Înțelegerea scopului tău în viața curentă și destinul sufletului tău.
 • Înțelegerea Sinelui etern superior.
 • Înțelegerea motivelor pentru care ai ales anumite provocări în viața curentă, inclusiv motivul pentru care ai ales un anume corp.
 • Legăturile profunde cu oameni care au sau au avut un rol important în viața ta.
 • Reunirea cu familia ta de suflete.
 • Accesarea cunoașterii profunde și sacre dintr-un spațiu de vibrație înaltă.
 • Experimentarea unor emoții de pace profundă, liniște și iubire necondiționată.
 • Diminuarea fricii de moarte.
 • Perceperea de ansamblu a ta ca suflet, și de aici modalitățile de a înțelege și de a fi în pace cu tine.

În acest proces, accesezi și explorezi amintiri ale sufletului din ultima viață anterioară până în prezent, respectiv viața curentă. Din acest motiv, regresia în viața dintre vieți se face în doi pași:

 1. Regresia în ultima viață anterioară – o ședință care se face înainte de regresia în viața dintre vieți propriu-zisă. În acestă ședință vom explora și vindeca ultima viață anterioară. Tehnicile și instrumentele folosite sunt cele din regresia în vieți anterioare. Este precedată și ea de completarea unui chestionar, dar nu va fi precedată de un interviu preliminar. Vom avea doar o discuție inițială, înainte de ședință. Prețul acestei ședințe este același cu prețul unei ședințe de regresie. Durata ei este de maxim 3 ore.
 2. Regresia în viața dintre vieți. Folosind hipnoza profundă, acest tip de regresie ne permite accesarea de amintiri și informații din acel spațiu de vibrație înaltă unde nu suntem încarnați. Ședința are un preț pe care îl poți vedea în secțiunea corespinzătoare a site-ului, preț care nu include și ședința de regresie în ultima viață anterioară. Durata ședinței este de maxim 4,5 ore.

Pentru programare accesează contact.