ThetaHealing  îţi va schimba viaţa pentru totdeauna!

Fiecare aspect al tehnicii ThetaHealing este ca suprafețele șlefuite ale unei pietre prețioase. Fiecare fațetă conlucrează cu celelalte pentru a crea efectul dorit, ceea ce face ca piatra să strălucească. Fiecare persoană este ca o piatră prețioasă.

Vianna Stibal

ThetaHealing este o metodă de vindecare emoțională, mentală, fizică și spirituală, prin care aduci în viața ta sănătate, bunăstare, fericire și echilibru.

ThetaHealing este o tehnică de meditație și de accesare a subconștientului prin care obținem vindecarea și reechilibarea la nivel fizic, emoțional și spiritual.

În cadrul ședințelor de ThetaHealing vei obține:

  • Vindecarea relațiilor cu ceilalți prin eliberarea de regrete, resentimente și amintiniri și energii negative care te țin în trecut, și prin asta blochează evoluția ființei tale.
  • Schimbarea convingerilor și programelor nesănătoase, limitative și vindecare emoțiilor negative asociate acestora, care te împiedică să evoluezi și să obții rezultatele dorite în plan fizic, emoțional, profesional și al bunăstării și prosperității.
  • Eliberarea fricilor și a temerilor.
  • Creșterea calității vieții și îmbunătățirea stării de sănătate.
  • Îmbunătățirea relațiilor tale și creșterea capacităților de comunicarea cu alții, prin implementarea de sentimente și schimbarea de programe.
  • Conectarea cu Sinele tău superior.

Theta Healing este o metodă eficientă prin care îți schimbi convingerile în acord cu binele tău superior, respectând conceptele tale morale și/sau religioase.

Pentru programare accesează contact.

Theta Healing nu înlocuiește diagnosticul, tratamentul, îngrijirea și consilierea personalului medical specializat.