Regresia în viața dintre vieți (II)

Dr. Isabela Hurjui 14/09/2019

- Cum se desfășoară un proces de regresie în viața dintre vieți -

Regresia spirituală în viața dintre vieți, este un instrument excelent pentru dezvoltarea și evoluția personală și spirituală. În timpul procesului, în transă hipnotică, accesezi informații cu mare încărcătură simbolică, care îți vor aduce beneficii prin cunoașterea de sine și cunoaștere universală. Vrei să afli mai multe despre regresia spirituală în viața dintre vieți, ce presupune  acest proces și care sunt etapele sale?

Regresia spirituală în viața dintre vieți este un proces care se desfășoară în două etape: regresia în ultima viață anterioară și apoi procesul propriu-zis în care accesezi informații prețioase din spațiul dintre vieți. Cele două etape se desfășoară în două zile diferite, de preferat la distanță mica una de cealaltă.

Prima etapă, respectiv prima sesiune, este cea de regresie în ultima viață anterioară. În cadrul procesului, care durează maxim 3 ore, facem explorarea și vindecarea ultimei vieți anterioare. Întrebarea pe care o primesc frecvent, este: ”De ce este nevoie de această sesiune?” Iată ce spune Michael Newton:

  • în primul rând, mai ales pentru clienții care nu au făcut regresii până acum, este un mod bun de a se familiariza cu procesul;
  • trecerea unui client direct în lumea spiritelor poate crea confuzie , pentru că așa cum zice M.Newton, intră în interiorul casei sale spiritual, cumva pe ușa din dos, asta pentru că sufletele noastre intră în lumea spiritelor trecând prin experiența morții ( care este doar o amintire), și orice altceva este nenatural.
  • vindecarea ultimei vieți anterioare permite ca procesul să fie mai facil, iar înțelegerea acestuia de către client, mult mai profundă, inclusiv a conexiunilor cu problemele din viața curentă.
  • grăbirea procesului prin accesarea direct a lumii spiritelor, face ca subiectul să piardă frumusețea desprinderii de corp și a călătoriei până acolo.

Cea de a doua etapă este reprezentată de procesul propriu- zis de regresie în viața dintre vieți.

  • sesiune este precedată de o discuție depre ce își dorește clientul să obțină de la această sesiune.
  • urmează inducția hipnotică, pentru obținerea unei stări de transă profundă, necesară desfășurării procesului.
  • pornind de la finalul ultimei vieți anteriore, explorate în sesiunea precedentă, mergem în spațiul de lumină din viața dintre vieți.
  • în cadrul procesului te vei rentâlni cu ghidul spiritual, îți vei întâlni familia de suflete, întânirea cu consiliul (sfatul) înțelepților, vei observa anumite activități care se desfășoară în acest spațiu, contractele încheiate cu anumite suflete, alegerea corpului și a experiențelor alese pentru viața curentă, scopul vieții actuale.
  • pregătirea și coborârea în noul corp în pântecul mamei.
  • revenirea din transă în momentul present.

Durata acestei sesiuni este de aproximativ 4 ore.

Vei cunoaste tarâmul ascuns unde se-adună toate sufletele, unde se regăsesc toate potecile Călătoriei. Prin ceața în care se coboară moartea, dansează o lumina călăuzitoare spre Trecerea cea fără de timp, pierdută din memoria conștientă, dar revelație în transă.” M.N.

Sună pentru o programare la 0786233288 sau accesează link-ul contact.