Testimoniale

Cătălina (34 ani) terapie prin regresie hipnotică pentru infertilitate psihogenă

Bineînțeles, înainte să fac regresie, nu știam absolut nimic despre acest subiect, și deși Isabela mi-a explicat pe îndelete, tot nu ințelegeam 100%. Ideea este că până nu simți pe pielea ta regresia, nu o să ințelegi ce înseamnă cu adevărat.

Pentru mine a fost o experiență uimitoare care m-a facut să conștientizez și să înțeleg mai bine anumite aspecte din viața mea. În timpul regresiei aveam impresia că mă uitam la un film și totul parea foarte ireal, asta până când izbucneam in lacrimi, deoarece eram invadată de sentimente.

După ce am terminat regresia am fost foarte amețită, de parcă eram cu capul in nori. Abia după un timp am inceput sa conștientizez experiența pe care am avut-o, să înțeleg și să accept ce s-a întâmplat. Atunci m-am simțit împăcată cu mine și cu viața mea, așa cum eram eu in acel moment cu tot ce era bun și ce era rău. M-am simțit iubită și înțeleasă, și știam că indiferent de ce se va întâmpla în viața mea, eu voi fi în continuare iubită și înțeleasă.

Acum, de fiecare dată când am nevoie, îmi iau câteva minute și derulez regresia in mintea mea, și acel sentiment de iubire necondiționată se revarsă asupra mea din nou!

Mulțumesc Isabela că mi-ai deschis această cale, că mi-ai fost alături și că m-ai încurajat să fac regresia!Cristian (44 ani) hipnoterapie pentru vindecarea bruxismului

...Nu mă pricep eu prea mult la povestit, însă este musai să spun și altora ce am simțit eu sub hipnoză.

Sincer nu știam cu ce se mănâncă și nici ce înseamnă exact, oricum nu credeam o iotă că există cu adevărat acest fenomen, însă știam că în filme și la TV se întâmplă chestii interesante sub hipnoză.

De ceva ani mai exact din copilărie (acum am 44 de ani) mă tot lupt cu ceva ce nu pot controla sub nicio formă si anume bruxismul. Pentru cei ce nu știu, vă explic in două vorbe, este scrașnitul dinților în timpul somnului. Pe lângă faptul că te trezești cu dureri de mandibulă sau măsele, mai deranjezi și partenerul, care sigur nu are nicio plăcere să te audă cum îți ronțai măselele peste noapte.

Am incercat cam tot ce se recomadă, în special purtarea unei gutiere de silicon...(o plăcere, nu alta!)

Așa că am ales o ultima cale, aceea de a merge la hipnoză (Isabela vă poate explica mai bine de ce și cum), oricum speranța că va ieși ceva era spre zero barat, dar îmi doream să las un specialist să-și facă treaba și apoi să-i reproșez dacă va fi cazul.

Zis și făcut, am mers la cabinet cred că de vreo 3 - 4 ori. Prima dată am stat putin de vorbă, mi-a facut o fișă, mi-a pus întrebări care pentru mine cel puțin, nu aveau legătură cu bruxismu, dar s-a dovedit că nu a fost așa. Am răspuns cuminte și am ajuns in punctul de a merge către o canapea confortabilă și de a începe procedura propriu- zisă.

Isabela zicea ceva, eu stăteam cumintel și mă cam amuzam, căci părea o vrăjitorie și eu un personaj martor la aceasta. Îmi amintesc foarte clar, că mă enerva la culme un aparat de aer condiționat extrem de zgomotos care nu ma lăsa să mă relaxez așa cum îmi tot repeta Isabela să fac.

Însă, stupoare, Isabela parcă imi ghicește gândurile (primul moment care m-a cam speriat si mi-a făcut pielea de găină), îmi spune calm, ușor si extrem de încet, ceva de genul : " orice zgomot din jurul nostru face parte din povestea ta și va conduce la a te relaxa și mai mult...bla bla bla "... oameni buni, jur că acel aer condiționat s-a transformat într-un sunet atât de senzațional, parcă de cascadă, o apă curgătoare, sau oricum ceva ce deja contura un vis împletit cu realitatea, și care mă făceasă cred fie că am ațipit, fie că am luat-o razna.

Totuși auzeam în depărtare indicațiile Isabelei și printre altele îmi cere să ridic degetul un deget, arătător parcă, de la mâna cea mai apropiată de ea. Simțeam că sunt ”oligofren”, nu-mi găseam mâna, darămite degetul de care vorbea ea, și de ridicat l-am ridicat într-un final...dar greu de tot.

Una peste alta, în starea aceea, am ajuns să mă văd în copilărie, fix in momentul de la care a pornit acest gest involuntar de a-mi mesteca măselele si dinții, gest de spaimă, apărut in urma unui accident sau incident violent la care am fost implicat și de care efectiv nu imi aminteam sau nu vroiam să-mi amintesc sub nicio formă.

Ca sa nu va plictisesc, după acea ședință, mi-am recunoscut faptul că există această stare de hipnoză si nu este un somn profund așa cum îmi imaginam sau știam din filme, ci o experiență cumva conștientă de care îți vei aminti cu cele mai mici amănunte și pe care vei dori cu siguranță să o repeți.Mihaela (36 ani) hinoterapie pentru ceșterea încrederii în sine

Pentru mine ședințele de hipnoză făcute cu d-na Hurjui au însemnat o schimbare. Cred că un lucru, foarte important în viața asta, este să te regăsești în ceea ce trăieşti aici. Hipnoza este un lucru care poate ajuta la asta.

O recomand cu drag pe d-na Hurjui, pentru pentru capacitatea sa de a folosi cu multă iscusință și inspirație tehnica hipnotică.

Cu recunoștință, Mihaela C.Laura (38 ani) hipnoterapie pentru renunțarea la consumul de pepsi.

PEPSI-COLA crează dependență!

Deși nu credeam, bauturile răcoritoare cum ar fi Coca - Cola și Pepsi-Cola chiar creează dependență. O să vă povestesc cum am reușit sa scap de acest viciu.

Nu știu exact când am inceput să beau Pepsi. Nu eram fan băuturi acidulate, plus că știam că sunt foarte nocive. Dar, acum cațiva ani, am inceput să beau cazional Pepsi. Vara, când era foarte cald un pepsi rece intra atât de bine. Ușor, ușor am inceput să beau zilnic. Nu mult, dar suficient cât să creeze dependență. În scurt timp beam 1 sticlă de 1,5l pe zi. Și am ajuns sa fiu atât de disperată după Pepsi, încât seara, și nu prea conta ora, dacă rămâneam fără această ” băutură minunată”, eram în stare să mă îmbrac și să mă duc la primul magazin non-stop din zonă ca să mă aprovizionez, și chiar făceam asta. Atunci am realizat că am o problemă și că am devenit dependentă de Pepsi - Cola.

Am încercat să îmi impun să diminuez ușor, ușor cantitatea. N-a mers. Am incercat să nu mai cumpăr gândindu-mă că o să rezist și fără. Nici asta n-a mers mai mult de 2 zile, apoi am cedat poftelor. Am încercat să o înlocuiesc cu alte sucuri ( neacidulate). Nu îmi plăceau.

La un moment dat, când renunțasem să mai caut metode de a inlocui macar Pepsi - Cola cu altceva, mi s-a propus o ședinta de hipnoză pentru a trata afecțiunea și dependența mea. Am fost de acord, deși, sinceră să fiu, nu credeam ca va funcționa. Am completat niste chestionare legate de personalitatea mea si viciile pe care le aveam (sunt și fumătoare...) și am așteptat cu interes și curiozitate ședinta de hipnoză.

Si ziua respectivă a venit. M-am prezentat cumințică, la ora agreeată, la cabinetul Iuppiter Therapy. Întâi m-am relaxat cu un ceai cald în timp ce dna. Isabela mi-a povestit cum va decurge ședința noastră. După care am început. Eu relaxată pe o canapea, cu ochii inchiși, fără să dorm, dar parcă aș fi fost într-un vis. În acest timp ( cred ca au fost câteva ore), terapeuta mi-a indus prin vorbe anumite stări, trăiri, imagini. Și asta a fost tot :))). Eu mă gândeam: "Ok, a fost frumos, interesant, dar, doar așa prin niște vorbe șoptite, cum o sa uit eu de Pepsi- Cola?" :))). Dar ce să vezi: am uitat. Chiar am uitat. Nu de tot, în prima săptămână, dar fusesem prevenită. Îmi mai aminteam și parcă mi-era poftă, dar încercam să mă focusesz pe altceva în acel momen, aveam și un instrument de sprijin, o ”ancoră” cum mi-a explicat terapeuta pe care am fost invitată să o folosesc și exersez, și chiar uitam de poftă. După un timp am realizat că eu aveam câteva luni de cand nu mai beam Pepsi - Cola. Și nu mă voi mai reapuca de el :)). Acum, sunt deja 2 ani de când nu mai beau pepsi.

Multumesc Iuppiter Therapy si dna. Isabela Hurjui!

Iulian

Află care este părerea lui Iulian despre cum a funcționat pentru el programul de Coaching Nutrițional, participarea la grupul de susținere pentru grup și cum l-a ajutat asta!

În momentul filmării, Iulian se afla în săptămâna 6 de coaching nutrițional, cu dr. Isabela Hurjui.

Vei vedea de la ce greutate a început și cât a reușit să dea jos din ea, în acest VIDEO.

Gabriela

Terapia prin regresie folosește transa hipnotică pentru a oferi clientului retrăirea și rezolvarea scenelor traumatice sau conflictelor din trecut, care au deformat inconștient starea lor mentală, emoțională sau fizică. Dintre problemele ce pot fi vindecate prin regresie hipnotică sunt problemele emoționale care îți afectează viața.

Gabriela a ales acest tip de terapie pentru a rezolva (dizolva) un sentiment de neputință, care îi afecta grav funcționalitatea în mai multe arii ale vieții sale, cu accent pe zona de stimă de sine și relații.

Gabi

Gabi a folosit programul Metabolic Balance pentru a ajunge la greutatea dorita. Urmareste acest VIDEO si vezi cat a reusit sa slabeasca in 6 saptamani cu ajutorul acestui program.