BIOSCANAREA ZYTO

ZYTO este o companie globală de tehnologie. Aceasta dezvoltă și produce produse software și hardware integrate, care sunt special concepute pentru a oferi o perspectivă obiectivă asupra deciziilor personale de sănătate și bunăstare (wellness). Produsele ZYTO ating acest obiectiv utilizând tehnologia de scanare ZYTO.

Tehnologia de bioscanare ZYTO, utilizând RPG (răspunsul galvanic al pielii), furnizează informații ce pot fi folosite pentru a îmbunătăți proactiv starea de bine a unei persoane. Deși nu este un mijloc de diagnostic sau tratament, așa cum sunt înțelese acestea în spiritul medicinii clasice, informațiile furnizate de software-ul ZYTO permit unei persoane să ia decizii mai bune cu privire la sănătatea și starea sa de bine.

Software-ul ZYTO permite scanarea a 40 000 de semnături digitale care reprezintă elemente reale. Corpul răspunde la fiecare element scanat în mai puțin de o secundă și înregistrează răspunsul în timp real.

Bioscanarea ZYTO oferă o imagine mai clară asupra dezechilibrelor din organism la nivel fizic, energetic și emotional. În același timp furnizează în timp real, soluții personalizate pentru reechilibrare.

Deși asemănătoare cu biorezonanta clasică, Bioscanarea ZYTO este mai eficientă, prin furnizarea de informații despre emoțiile care au dus la unele afecțiuni, și prin furnizarea de soluții naturale pentru reechilibrare.

Este un proces simplu și nedureros. Cantitatea de energie utilizată într-o scanare este nesemnificativă si este sigură pentru toate varstele, inclusiv sugari, copii, adulti, femei însărcinate sau persoane cu stimulatoare cardiace.

Pentru programare accesează contact

Tehnologia ZYTO, inclusiv dispozitivul Hand Cradle GSR, nu este un mijloc de diagnostic și nu este utilizată pentru a trata, preveni, atenua sau vindeca vreo boală sau afecțiune.