TERMENII ȘI CONDIȚII

Ultima actualizare: Februarie 2021

I. TERMENI ȘI CONDIȚII

S.C.GIATROS SRL a construit pentru IUPPITER THERAPY un site internet gratuit la adresa www.iuppiter.ro. Site-ul furnizează informații despre serviciile de la Iuppiter Therapy, informații cu scop general și educațional.

Va rugam sa cititi cu atentie prezentul document ce defineste termenii si conditiile de utilizare ai www.iuppiter.ro

Aveți dreptul de a accesa și utiliza website-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și Condiții.

Accesul pe website-ul iuppiter.ro (denumit în continuare website-ul) în vederea programării pentru un serviciu, efectuării unei comenzi sau în vederea înscrierii la evenimente este permisă oricărei persoane fizice sau juridice (denumită în continuare Client), care respectă prezenții Termeni și Condiții.

În vederea finalizării cu succes a procedurii de progrmare, cumpărare sau de înscriere la evenimente, Clientul își asumă obligația de a furniza informațiile care îi sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Acest website este deținut și administrat de către GIATROS S.R.L. o societate cu sediul social în București, Bd. Magheru nr. 38B, et. 1, ap. 2, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/5829/2007 și cod unic de înregistrare 21409882, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza website-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și Condiții. Accesând și utilizând website-ul vă oferiți automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și Condițiilor de pe website.

GIATROS S.R.L.. are dreptul de a modifica Termenii și Condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar clientul are obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesează site-ul.

Clientul/utilizatorul are obligația de a respecta întocmai Termenii și Condițiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apăra cu necunoașterea Termenilor și Condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau în cazul înscrierii la un eveniment.

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a website-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea website-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și Condiții sau ineficiența raporturilor dintre părți prin intermediul website-ului.

1. Aceptarea acestor termeni

Accesul dvs. şi utilizarea acestui website www.iuppiter.ro se supune acestor Termeni şi Condiţii. Nu veţi folosi acest website în scopuri ilegale sau interzise prin Termenii şi Condiţiile care urmează. Prin utilizarea website-ului acceptaţi termenii, condiţiile şi disclaimer-ele din această pagină. Dacă nu acceptaţi Termenii şi Condiţiile atunci trebuie să încetaţi utilizarea website-ului imediat.

Accesând și utilizând website-ul vă oferiți automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și Condițiilor de pe website.

2. Condiții generale

 • Prin folosirea website-ului și respectiv al conținutului, utilizatorul/clientul este responsabil pentru consecințele care decurg din utilizarea acestora. De asemenea, utilizatorul/clientul răspunde pentru orice daună materială, intelectuală, electronică sau de orice altă natură produsă website-ului.
 • Acest website este adresat persoanelor fizice care au împlinit cel puțin 18 ani, sau persoanelor juridice, care nu au fost suspendate sau înlăturate de către administrator (GIATROS S.R.L.), indiferent de motivul suspendării sau al înlăturării.

3. Modificări ale website-ului, software-ului şi ale serviciilor

  S.C.GIATROS SRL îşi rezervă dreptul de a:
 • modifica sau şterge (temporar sau permanent) website-ul sau orice parte a acestuia fără a anunţa, iar dvs. acceptaţi faptul că S.C.GIATROS SRL nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri.
 • modifica, şterge sau întrerupe orice software, serviciu sau promoţie (inclusiv dar fără a se limita la orice prevederi, părţi, licenţe, preţuri) aşa cum sunt promovate pe acest website în orice moment, fără a anunţa, iar dvs. acceptaţi faptul că S.C.GIATROS SRL nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri.
 • modifica sau întrerupe orice voucher promoţional de reducere sau cod de cupon de reducere în orice moment cu anunţ prealabil, iar dvs. acceptaţi faptul că S.C.GIATROS SRL nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri.
 • modifica această înţelegere în orice moment, iar continuarea utilizării website-ului de către dvs. după aceste schimbări se va supune acceptării acestor modificări de către dvs.
 • păstra informaţiile personale pentru utilizarea de către terţi, dacă permiteţi folosirea sistemului de cookies.

4. Linkuri către website-urile terţilor

Website-ul poate include linkuri către website-urile terţilor, care sunt controlate şi conduse de alţii. Orice link spre un alt website nu este o recomandare a acelui website, iar dvs. luaţi la cunoştinţă acest fapt şi sunteţi conştienţi de faptul că nu ne asumăm responsabilitatea pentru conţinutul sau pentru disponibilitatea acestor website-uri.

5. Conținut

 • Întregul conținut al website-ului iuppiter.ro (texte, imagini statice, imagini dinamice, text, logo-uri, reprezentări stilizate, elemente de grafică, simboluri comerciale sau conținut multimedia) prezentatat pe site, este proprietatea exclusiva a administratorului (GIATROS S.R.L.) acestuia, fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare) şi sunt protejate prin Legea drepturilor de autor şi prin alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală.
  Încercările de a le prelua, prin orice mijloace, sunt ilegale şi, în măsura în care vor fi sesizate, vor fi deferite justiţiei.
 • Utilizatorul/clientului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original intenționat de administrator. Modificarea sau afișarea conținutului este interzisă în lipsa acordului exprimat în mod expres de către GIATROS S.R.L..
 • Utilizatorul/clientul poate copia, transfera și/sau utiliza conținut de pe website numai cu acordul scris prealabil al administratorului (GIATROS S.R.L.) și numai în scopuri personale sau non-comerciale, precum și în relație directă cu administratorul (GIATROS S.R.L.), în condițiile stabilite prin acord scris.
 • Administratorul (GIATROS S.R.L.) nu este responsabilă pentru modalitatea în care utilizatorii/clienții sau terțe părți (societăți comerciale, parteneri sau companii media) utilizează conținutul fără înștiințarea și acordul prealabil al administratorului.
 • În cazul în care administratorul (GIATROS S.R.L.) conferă utilizatorului/clientului sau altui terț interesat, dreptul de a utiliza sub forma descrisă într-un acord de utilizare distinct, un anumit conținut, la care aceștia au sau pot obține acces, dreptul de utilizare vizează numai respectivul conținut sau părți ale acestuia, atâta timp cât conținutul sau părțile acestuia există și numai în cadrul perioadei definite în acord și în limitele acordului.
 • Existența unui acord de utilizare încheiat în mod expres de către administrator (GIATROS S.R.L.) cu un terț sau un utilizator, nu reprezintă un angajament contractual din partea administratorului (GIATROS S.R.L.) pentru respectivul terț sau Utilizator care obține acces la conținut sau la anumite secțiuni ale website-ului, în sensul în care administratorul (GIATROS S.R.L.) are dreptul de a modifica, actualiza sau completa în orice mod și în orice moment websiteul-ul sau oricare dintre secțiunile acestuia, în timpul sau după expirarea acordului de utilizare.
 • Niciun conținut transmis către utilizator/client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare a website-ului nu constituie o obligație contractuală din partea administratorului GIATROS S.R.L.) și/sau al unui angajat al acestuia din urmă care a mijlocit transferul de conținut (dacă este cazul).
 • Toate programele software utilizate în acest website, conținutul și elaborarea acestuia precum și softul în totalitate sunt protejate de legile privind dreptul de autor. Orice altă utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, republicarea, transmiterea, afișarea sau executarea conținutului acestui site nu este permisă fără obținerea consimțământului prealabil scris al administratorului (GIATROS S.R.L.)
 • Conținutul are caracter de sugestie de prezentare și poate fi modificat oricând de către administrator (GIATROS S.R.L.), imaginile, design-ul, textul, grafica, logoul, agenda, clipurile video precum și alte aspecte legate de website și respectiv de conținutul acestuia
 • 6. Dreptul de autor şi marcă inregistrată

 • Drepturile asupra Proprietăţii Intelectuale din acest website şi din materialele din acesta sau accesibile prin acesta aparţin S.C.GIATROS SRL . Website-ul, materialele de pe website sau cele accesibile prin acesta şi Drepturile asupra Proprietăţii Intelectuale inerente nu pot fi copiate, distribuite, publicate, licenţiate, folosite sau reproduse în niciun fel (în afară de măsura strict necesară pentru şi cu scopul legat de accesarea şi utilizarea acestui website).
 • Logo-ul Iupiter Therapy aparţine S.C.GIATROS SRL şi nu poate fi utilizat, copiat sau reprodus în niciun fel fără acordul scris al S.C.GIATROS SRL.
 • Informatiile continute de www.iuppiter.ro inclusiv: text, grafice, marca societatii, imagini, date prelucrate sunt proprietatea S.C.GIATROS SRL si sunt protejate prin legile locale (legea dreptului de autor si legi conexe) si internationale specifice. Copierea, redistribuirea, decriptarea, spargerea de cod, blocarea in functionare, violarea drepturilor de acces a oricarei parti componente a domeniului este strict interzisa. Autorizarea traducerii in alte limbi straine, a publicarii unor fragmente si/sau a adaptarii unor informatii continute in acest domeniu se face in mod expres numai cu acordul, in scris, al S.C.GIATROS SRL (face exceptie utilizarea in interes particular in scopuri non-comerciale).
 • Dreptul de autor asupra continutului acestui domeniu revine S.C.GIATROS SRL. Toate drepturile sunt rezervate, insa domeniul este public. Continutul site-ului nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al S.C.GIATROS SRL.
 • Utilizatorii acestui site sunt in mod expres instiintati despre interdicitia de a folosi atat site-ul cat si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si ordinii publice (de exemplu: este defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane, indeamna la violenta sau la ura rasiala, etnica ori are un caracter intimidant).
 • S.C.GIATROS SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.
 • S.C.GIATROS SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.
 • Pe durata evenimentelor se pot realiza înregistrari video-foto. Prin participarea la evenimente, clientul își exprimă acordul ca materialele rezultate să fie utilizate de organizator/administrator (GIATROS S.R.L.) în scopuri comerciale
 • 7. Limitarea răspunderii

  Website-ul este distribuit pe baza “aşa cum este” şi “disponibil” fără nicio reprezentare sau promovare făcută şi fără garanţie de niciun fel expresă sau implicită, incluzând dar fără a se limita la garanţiile de calitate satisfăcătoare, neîncălcare, compatibilitate, securitate şi acurateţe.

  În limita impusă de lege, S.C.GIATROS SRL nu va fi trasă la răspundere pentru pierderi indirecte sau rezultate sau pentru pierderi de orice fel (incluzând dar nelimitându-se la pierderi de afaceri, de oportunităţi, de date, de profituri), ce rezultă din sau în legătură cu folosirea website-ului.

  S.C.GIATROS SRL nu oferă nicio garanţie că funcţionarea website-ului va fi fără întrerupere sau fără erori, că defectele vor fi corectate sau că website-ul sau serverul care îl face disponibil sunt lipsite de viruşi sau orice altceva ce poate fi dăunător sau distructiv.

  Nimic din aceşti Termenii şi Condiţii nu poate fi interpretat ca excluzând sau limitând răspunderea S.C.GIATROS SRL pentru moartea sau accidentarea personală ca rezultat al neglijenţei S.C.GIATROS SRL sau a angajaţilor sau a agenţilor săi.

  8. Despăgubiri

  Sunteţi de acord să despăgubiţi şi să absolviţi S.C.GIATROS SRL şi angajaţii şi agenţii săi de toate răspunderile, taxele legale, stricăciunile, pierderile, costurile şi toate celelalte cheltuieli în relaţie cu revendicările sau acţiunile aduse împotriva S.C.GIATROS SRL apărute din orice încălcare a Termenilor şi Condiţiilor de către dvs. sau alte responsabilităţi născute din utilizarea acestui website.

  9. Litigii

 • Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc site-ului si/sau al oricărui conținut trimis de către administrator (GIATROS S.R.L.) utilizatorului/clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cu prevederile documentului Termeni și condiții.
 • Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Condiții care ar putea sa apară între utilizator/client si administrator (GIATROS S.R.L.) se va rezolva pe cale amiabila, părțile depunând toate diligentele necesare în acest sens.
 • Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apară intre utilizator/client și administrator (GIATROS S.R.L.) sau partenerii săi, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi soluționat de către un mediator autorizat agreat de ambele părți aflate în disputa, iar în cazul în care medierea nu rezolva/soluționează disputa, litigiul va fi deferit instanțelor competente în conformitate cu legile romane în vigoare.
 • Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
 • Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat în conformitate cu legislația romana.
 • 10. Alte dispoziții

 • Administratorul (GIATROS S.R.L.) își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum si orice modificări ale website-ului/structurii acestuia, precum și orice conținut fără notificarea prealabila a utilizatorului/clientului
 • În limita prevederilor Termeni si Condiții, administrator (EDU DEO S.R.L.) nu va putea fi făcut responsabil pentru eventualele erori apărute pe website din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificări, setări, etc., care nu sunt făcute de către administratorul website-ului.
 • Administratorul (GIATROS S.R.L.) își rezervă dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natură si/sau legături pe oricare pagină a site-ului, cu respectarea legislației în vigoare.
 • 11. Titluri

  Titlurile sunt incluse în această înţelegere pentru convenienţă şi nu vor afecta înţelegerea acesteia.

  II. POLITICA DE CONFIDEȚIALITATE

  SCURTĂ INTRODUCERE

  Informarea corectă a utilizatorilor acestui website este foarte importantă pentru noi, așa că o să-ți explicam detaliat, în rândurile care urmează, ce date colectăm de la tine, cum le folosim, în ce scop le folosim și care sunt drepturile tale în acest context.

  E important de spus la ce ne referim când folosim expresia DATE PERSONALE – orice dată despre o persoană fizică, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici Numele, orice Numar de Identificare, orice informații despre Localizare și orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informațiile obținute prin cookie-uri.

  Legat de ACORD, in contextul colectarii și folosirii datelor tale, am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să ne poți oferi acest acord în deplină cunoștință de cauză, de la prima și până la ultima ta interacțiune cu acest website.

  Prin continuarea utilizării și accesării (navigării) website-ului nostru, iți dai acordul referitor la această Politică de Confidențialitate.

  CINE SUNTEM?

  Suntem GIATROS S.R.L. o societate cu sediul social în București, BD. MAGHERU, Nr.38B, et. 1, ap. 2, Sector 1, București cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/5829/2007 și cod unic de înregistrare RO 21409882.

  Avem ca domeniul principal de activitate: Alte activități pentru sănătatea umană, 8690 - Alte activități referitoare la sănătatea, iar reprezentantul nostru legal și managerul principal / asociat unic este Dr. Isabela Camelia Hurjui.

  PROTECTIA DATELOR TALE

   Scopul website-ului nostru este unul informativ și educațional, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, ne angajăm:
  • să folosim aceste date pentru unicul scop de a oferi o experiență personalizată atât pe website-ul nostru, cât și pe platformele online pe care ne promovăm produsele și serviciile (Facebook, Google, etc).
  • să protejăm confidențialitatea datelor tale, aceasta reprezentând o prioritate deosebită pentru noi;

  CUM UTILIZĂM DATELE TALE

  Folosim datele tale, doar dacă avem acordul tău, în mai multe feluri, în funcție de natura lor. În lista de mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

  Adresa de email – În cazul în care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ți trimite email-uri de educaționale și de informare cu privire la produsele și serviciile noastre;

  Prenumele și Numele – În cazul în care ne-ai furnizat Prenumele și Numele tău, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primești de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (MailChimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonați; De asemenea, unde e cazul, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabilește participarea ta la unul sau mai multe dintre cursurile/evenimentele noastre;

  Orașul în care locuiești – În cazul în care ne-ai furnizat numele Orașului în care locuiești, folosim acestă informație pentru a personaliza email-urile în care anunțăm dacă urmează să desfășurăm un curs/eveniment la tine în oraș sau în apropiere;

  Numărul de telefon – În cazul în care ne-ai furnizat Numărul de Telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid, în cazul în care participi la cursurile și/sau evenimentele noastre, în scopul informării cu privire la locurile de desfășurare a acestor cursuri/evenimente sau la modificările de ultim moment în programul cursurilor/evenimentelor;

  Numele companiei – În cazul în care ne-ai furnizat numele companiei pentru care lucrezi, sau pe care o administrezi, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabilește participarea ta la unul dintre cursurile/evenimentele noastre/sesiunile individuale;

  Datele de facturare – În cazul în care ne-ai furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numărul de Înregistrare la Registrul Comerțului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Băncii, Numele Reprezentantului Legal, Funcția Reprezentantului Legal), folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabilește participarea la unul dintre cursurile/evenimentele noastre/sesiunile individuale;

  Datele despre Browser/IP/Dispozitiv – În cazul în care ai fost de acord să colectăm detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosești site-ul nostru, scopul fiind să facem schimbările necesare pentru ca tu să găsești mai ușor informațiile pe care le cauți;

  În Concluzie – Am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să nu fii obligat să ne furnizezi niciun fel de date (totul e opțional), dar e bine de știut că fără ele e posibil ca anumite părți din site să nu funcționeze corect, să nu putem colabora, sau să nu te putem anunța cu privire la serviciile din portofoliul nostru de care ai putea fi interesat.

  PARTAJAREA DATELOR PERSONALE

  Nu am vândut, nu vindem și nu vom vinde niciodată datele tale către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

  Singurele entităti care au acces la datele utilizatorilor acestui website sunt agențiile sau furnizorii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate aliniate la Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale (GDPR), fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

  Colaboratorii noștrii sunt: MailChimp pentru campanii de email marketing; Facebook pentru campaniile de e-marketing pe rețelele sociale; Google Analytics pentru analiza traficului de pe site; Google Drive pentru înscrierea persoanelor la cursurile/evenimentele noastre; MobilPay pentru plațile online în siguranță, Metabolic Balance GmbH & Co. KG pentru planurile de nutriție personalizate Metabolic Balance®.

  Singurele date despre utilizatorii acestui website, la care terțe părți au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza cărora utilizatorii nu pot fi identificați. Excepție fac, de exemplu, datele transmise Metabolic Balance GmbH & Co. KG care sunt absolut necesare elaborării planurilor de nutriție personalizate. Pentru datele transmise, colaboratorii își asumă respecarea GDPR prin propriile politici de confidențialitate.

  MESAJELE NOASTRE DE MARKETING

  În cazul în care avem acordul tău, îți vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre cursurile pe care urmează să le organizăm, despre articolele noi publicate pe acest site și despre articole utile publicate pe alte site-uri de pe internet, despre ofertele noastre.

   Dezabonare de la newsletter – Te poți dezabona de la newsletter în orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:
  • Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;
  • Prin trimiterea unui email către noi, în care să soliciți dezabonarea.

  În oricare dintre cele două situații, ne vom asigura că nu vei mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare în acest sens va fi rezolvată în maxim 48h de la primire.

  CONȚINUT INTEGRAT ÎN SITE DE PE ALTE SITE-URI

  Acest site poate include link-uri către site-uri, plug-in-uri și aplicații terță parte. Dacă faceți clic pe acele linkuri sau dacă activați aceste conexiuni, este posibil ca părțile terțe să permită colectarea sau partajarea datelor despre dumneavoastră. Nu controlăm aceste site-uri terțe și nu suntem responsabili pentru declarațiile lor de confidențialitate. Când părăsiți site-ul nostru, vă încurajăm să citiți avizul de confidențialitate al fiecărui site pe care îl vizitați.

  ABONARE LA NEWSLETTER ȘI UNDE SUNT TRIMISE DATELE

  Abonarea la newsletter se realizeaza prin cadrul formularelor de abonare existente în cadrul articolelor din blog sau în zona de meniu. Transferul de date colectate de la tine se realizează către MailChimp, serviciul ce ne ajută să colectăm datele declarate în formularele de abonare la newsletter. Serverele se află în SUA. Politica lor de protecție a datelor cu caracter personal se află aici.

  INSCRIEREA IN FORMULARE ȘI UNDE SUNT TRIMISE DATELE

  Datele tale personale menționate în formularele dedicate cursurilor/evenimentelor sunt folosite strict pentru a răspunde solictării tale exprimate în formular. Nu sunt stocate sau folosite în alt scop. Transferul de date colectate de la tine se realizează către Google Drive și Facebook, servicii ce ne ajută să colectăm datele declarate în formulare într-un mod securizat. Serverele se află în SUA. Politicile lor de protecție a datelor cu caracter personal se află aici și aici.

  ADRESAREA UTILIZATORILOR PRIN RECLAMĂ ONLINE

  Desfășurăm campanii de publicitate online pentru a te informa despre produsele și serviciile pe care le oferim și/sau despre articolele publicate pe acest site.

  În acest context folosim rețeaua de publicitate Facebook prin mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor în cadrul campaniilor – pe baza datelor demografice (sex, vârstă, repartizare geografică, proximitate), sau a intereselor – aceste informații fiind puse la dispoziția noastră de către rețeaua amintită mai sus.

  De multe ori, reclamele noastre, pe care le vezi pe alte site-uri, sunt afișate pe baza informațiilor pe care noi le avem despre tine (spre exemplu, când vizitezi sau te înscrii pe pagina unui anumit curs/eveniment de pe site-ul nostru, vei fi adresat apoi, pe Facebook cu reclamă la cursul respectiv sau la alte produse/servicii auxiliare).

  DREPTURILE TALE ÎN CONTEXTUL GDPR

   Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor:
  1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele tale personale declarate;
  2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
  3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
  4. Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;
  5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine;
  6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;
  7. Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

  Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, te rugăm să ne trimiți un email office@iuppiter.ro.

  CE DATE NU STOCĂM NICIODATĂ

  Datele cardului de plată al Clientului/ Utilizatorului/ Cumparătorului nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către noi, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

  MODALITATEA DE REALIZARE A PLĂȚILOR

  În cadrul site-ului avem implementat ca procesator de plăți cu cardul serviciul MobilPay a cărui politica de plăți o găsești aici

  Nu reținem informații despre cardul folosit de tine pentru a face plăți. În momentul în care apeși butonul de plata cu cardul, accesezi platforma de plată a procesatorului de plăți.

  FOLOSIREA COOKIE-URILOR

  Pe acest site folosim cookie-uri. Pentru mai multe informații despre cookie-uri, te rugăm să accesezi pagina dedicată, unde le vei găsi grupate pe categorii.

  Poți seta browser-ul tău să refuze toate cookie-urile de browser sau să te avertizeze atunci când site-urile setează sau accesează cookie-urile. Dacă dezactivezi sau refuzi cookie-urile, te rog să reții că anumite părți ale acestui site pot deveni inaccesibile sau nu vor funcționa corect.

  SOLICITARE DATE PERSONALE

  Scopul nostru, în ce privește acest website, e unul educațional și informativ, iar noile reguli europene de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, îți putem pune la dispoziție toate datele personale pe care le avem despre tine, cât și opțiunea de a solicita ștergerea acestor date.

  CUM NE POȚI CONTACTA

  În cazul în care îti putem oferi orice fel de informații cu privire la produsele și serviciile noastre, sau la felul în care colectăm și utilizăm datele tale personale, te rugăm să ne trimiți un mesaj la adresa de email office@iuppiter.ro

  III. POLITICA DE COOKIES

  INTRODUCERE

  Prezenta Politică privind fișierele Cookie se aplică tuturor utilizatorilor paginii de internet www.iuppiter.ro. Informațiile prezentate în continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor în contextul navigării utilizatorilor pe această pagină de internet.

  CE SUNT COOKIE-URILE?

  Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

  PENTRU CE SCOPURI SUNT UTILIZATE COOKIE-URILE

  Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator în parte. Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri în legătură cu modul în care se utilizează aceast website, putem adopta măsuri pentru ca acest website să fie mai eficient și mai accesibil pentru utilizatori.

  CARE ESTE DURATA DE VIAȚĂ A COOKIE-URILOR?

  • Cookie-uri de sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este șters automat când utilizatorul își închide browserul.
  • Cookie-uri persistente sau fixe – Un „cookie persistent” sau „fix” este un cookie care rămâne stocat în terminalul utilizatorului până când atinge o anumită dată de expirare (care poate fi în câteva minute, zile sau câțiva ani în viitor) sau până la ștegerea acestuia de către utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

  CE SUNT COOKIE-URILE PLASATE DE TERȚI?

  Anumite secțiuni de conținut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terți, caz în care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terți („third party cookie-uri”). Terții furnizori ai cookie-urilor trebuie să respecte, de asemenea, regulile în materie de protecție a datelor și Politica de Confidențialitate. Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terți: Google Analytics, Facebook.

  COOKIE-URI ESENȚIALE

  Aceste cookie-uri sunt necesare pentru funcționarea site-ului web și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre. Acestea sunt, de obicei, stabilite numai ca răspuns la acțiunile efectuate de dvs. care reprezintă o solicitare de servicii, cum ar fi setarea preferințelor de confidențialitate, autentificarea sau completarea formularelor.

  Puteți seta browserul să vă blocheze sau să vă avertizeze despre aceste module cookie, dar anumite părți ale site-ului nu vor funcționa. Aceste cookie-uri nu stochează nici o informație de identificare personală.

  Cookie-uri folosite: gdpr

  COOKIE-URI DE PERFORMANȚĂ

  Aceste cookie-uri ne permit să numărăm vizitele și sursele de trafic, astfel încât să putem măsura și îmbunătăți performanța site-ului nostru. Ele ne ajută să știm ce pagini sunt cele mai puțin populare și să vedem cum se deplasează vizitatorii în jurul site-ului.

  Toate informațiile pe care le colectează aceste cookie-uri sunt agregate și, prin urmare, anonime. Dacă nu permiteți aceste cookie-uri, nu vom ști când ați vizitat site-ul nostru și nu vom putea monitoriza performanța acestuia.

  Cookie-uri folosite de Google Analytics: _ga , _gid

  COOKIE-URI PUBLICITATE

  Aceste cookie-uri pot fi setate pe site-ul nostru de către partenerii noștri de publicitate. Acestea pot fi utilizate de aceste companii pentru a construi un profil al intereselor dvs. și pentru a vă afișa anunțuri relevante pe alte site-uri. Nu stochează informații personale în mod direct, ci se bazează pe identificarea unică a browserului și a dispozitivului dvs. de internet. Dacă nu permiteți aceste cookie-uri, veți avea parte de o publicitate mai puțin personalizată.

  Cookie-uri FaceBook.com /

  PARTICULARIZAREA SETĂRILE BROWSERULUI ÎN CEEA CE PRIVEȘTE COOKIE-URILE

  În cazul în care utilizarea cookie-urilor nu este deranjantă iar calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit doar de către dumneavoastră, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocrarea istoricului de navigare.

  În cazul în care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luată în considerare setarea pentru ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când browserul este închis.

  CUM POT FI OPRITE COOKIE-URILE?

  Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face această pagină de internet dificil de vizitat, atrăgând după sine limitări ale posibilităților de utilizare ale acesteia.

  Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele cookie sau să fie acceptate cookie-uri de la o pagină de internet anume.

  Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări pot fi accesate, ca regulă, în secțiunea „opțiuni” sau în meniul de „preferințe” al browserului tău. Totuși, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va fi adaptată preferințelor și interesele dumneavoastră, evidențiate prin comportamentul de navigare.

   Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare:
  • Cookie settings in Internet Explorer
  • Cookie settings in Firefox
  • Cookie settings in Chrome
  • Cookie settings in Safari

  IV. POLITICA DE RETUR

  A. Politică de livrare

  Plata in avans

  Livrarea produselor tangibile la plata in avans (cu cardul sau transfer bancar) se face doar in urma confirmarii platii (imediat in cazul platii online cu cardul prin procesatorul de plata Mobilpay(Netopia) sau dupa confirmarea transferului bancar manual către SC Giatros SRL.

  Produse electronice/digitale

  Pentru produsele electronice/digitale de pe iuppiter.ro, livrarea consta in primirea unei notificari pe e-mail cu linkul unde se poate accesa produsul, impreuna cu datele de logare pe platforma (user si parola, in cazul in care nu au fost introduse in formularul de plata) si informatiile aditionale necesare accesarii acestuia.

  Notificarea se primeste pe e-mail automat în maxim 24h dupa inregistrarea platii comenzii.

  B. Exercitarea dreptului de retragere

  Conform OUG 34/2014, „Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suportă alte costuri decât cele de transport cu returnarea produselor şi eventuale comisioane bancare după caz”.

  Contravaloarea produsului returnat se va restitui cumpărătorului în termen de 14 zile de la data primirii produsului în mod intact, integral, sigilat şi neutilizat (inclusiv eventualele cadouri, bonusuri), dacă dreptul de retragere s-a efectuat în termen.

  Fără a aduce atingere art. 10 din OUG 34/2014, perioada de retragere menţionată la alin. precedent expiră în termen de 14 zile de la: „ziua în care consumatorul sau o parte terţă, altă decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor”.

  Înainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile, consumatorul informează vânzătorul cu privire la decizia sa de retragere din contract, prin scrisoare recomandată.

   În acest scop, consumatorul poate alege una dintre următoarele variante:
  • de a folosi modelul de formular de retragere prevăzut în partea B din anexă la OUG 34/2014;
  • de a face orice altă declaraţie neechivocă în care îşi exprimă decizia de retragere din contract.

  Consumatorul şi-a exercitat dreptul de retragere în perioada de retragere menţionată la art. 9 alin. (2) şi la art. 10 din OUG 34/2014 în cazul în care comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisă de către consumator înaintea expirării perioadei de 14 zile.

  Sarcina probei privind exercitarea dreptului de retragere în conformitate cu dispoziţiile din prezentul articol revine consumatorului.

  Consumatorul se obligă „să suporte costul direct al returnării produselor, costul returnării aproximativ este estimat la max. 30 lei”. Consumatorul se obligă să returneze produsele fără întârziere şi în decurs de cel mult 14 zile de la data comunicării rezilierii contractului, la adresa vânzătorului. Vânzătorul poate amâna rambursarea până la data la care va primi înapoi produsele.

  Pentru orice caz de returnare a produselor ce fac obiectul contractului, consumatorul se obligă să asigure returnarea şi împachetarea corespunzătoare a fiecărui produs astfel încât produsul să nu suporte nici o deteriorare în timpul transportului până la primirea de către vânzător. În cazul în care la returnarea produselor se constată deteriorarea, utilizarea, desigilarea produselor sau lipsa vreunei componente ori lipsa ambalajul original vânzătorul este îndreptăţit să refuze preluarea acestora, Consumatorul fiind obligat la achitarea contravalorii acestora.

  Consumatorul este responsabil în privinţa diminuarea valorii produsului, care rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionarea produselor.

  În conformitate cu legea în vigoare, iuppiter.ro își rezervă dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate (produse digitale).

  În eventualitatea în care produsul achiziționat este nefuncțional sau prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit cu un produs funcțional, cu condiția notificării în scris în termen de 48 de ore de la primirea produsului