Povestea mea

Pentru fiecare om
există un timp potrivit pentru schimbare

Dr. Isabela Hurjui

Cel mai dificil lucru mi s-a părut întotdeauna să vorbesc despre mine, dar există un început pentru toate, iar aici voi începe să vă spun cine și ce sunt.

M-am născut într-o familie normală și am fost un copil normal, ascultător, care avea vise pe care nu le putea povesti, pentru că nu erau chiar vise, ci experiențe inedite, pe care le-am înțeles doar atunci când am devenit adult.

Am experimentat abandonul, pentru că părinții mei s-au despărțit, și m-au crescut bunicii. Am învățat „respectul” față de autoritate, „ce trebuie și ce nu trebuie să fac”.

Am fost un copil cuminte, iar prima rebeliune a fost la 18 ani, când în loc de facultatea de „aeronave”, am ales medicina. „E greu!” mi-au zis, și începutul greu a fost, pentru că așa m-au „programat”. Dar oricât de greu a fost, am ales să ajut oamenii. Mai târziu am înțeles că scopul meu în viața asta era să ajut oamenii, și cred, ca o temă generală, că scopul tuturor este să își ajute semenii.

Pe drumul ăsta m-am întâlnit cu prima experiență legată de mintea subconștientă: Am fost fascinată de creier pentru că acolo credeam că „stă” mintea. Așa că, din anul întâi până la finalul facultății am făcut practică la neurologie. Să învăț cum funcționează creierul și mai apoi mintea.

Eram la sfârșitul anului trei de facultate, într-o gardă la neurologie, când am primit un pacient în comă alcoolică. Era un fost pacient al clinicii, paralizat pe partea stângă, care alesese să bea mai mult vin decât îi permitea corpul său. Fabulos a fost, că atunci când și-a revenit din comă, partea sa stângă, paralizată de doi ani, funcționa normal. Și el, și noi ne întrebam cum a fost posibil asta. Asta a fost prima mea întâlnire cu puterea minții subconștiente. Cumva am înregistrat această experiență și am ținut-o minte.

Apoi am urmat toți pașii pe care am fost învățată să îi fac: promovare, carieră. Am ales un domeniu care avea legătură cu scopul meu, așa că 16 ani am făcut asistență socială. În acest timp am absolvit facultatea de drept. Copii, bătrâni, persoane cu dizabilități - am pus aici toată cunoșterea, toată forța, tot ceea ce puteam eu face și da. Până la momentul în care împlinirea scopului ăsta m-a îndepărtat, nu de oameni, ci de mine. Și când am înțeles, am început să mă caut pe mine: ce eram, ce simțeam, și mai ales ce puteam să fac mai bine pentru mine.

Căutarea de mine și dezvoltarea personală m-au ajutat să învăț cum să îi ajut pe alții. Fără să știu exact ce o să fac, am decis să îmi resetez viața, și am făcut-o.

Eram doctor și mi-am făcut un cabinet, însă, ceea ce știam era că nu vreau să fac medicină cu pastile. Și atunci am învățat ThetaHealing, apoi Coaching și Nutriție pe principiile Metabolic Balance. Undeva, fără a fi exact conștientă de asta, căutam echilibrul între minte și corp. Și atunci am creionat Teoria echilibrului, dar încă nu era completă.

Experiențele mele personale m-au adus în zona regresiei hipnotice și a hipnozei, iar atunci bucla a fost completă. Teoria echilibrului avea substanță pentru mine: corp, minte, subconștient, spirit, și am știut că dacă aduci echilibru acesta, cureți, vindeci, rezolvi și mai ales echilibrezi.

Astăzi pot spune așa: sunt medic specialist, doctor în medicină, sunt Life Coach, practic ThetaHealing, și sunt Profesionist certificat în Hipnoză Terapeutică și Terapeut în Regresie Hipnotică.

Ce vreau și pot să fac cu tot ce am învățat, este să creez echilibru în viața ta, și să te ajut să preiei controlul minții tale subconștiente, în toate aspectele vieții tale.

Be Empowered by your mind!


Isabela Hurjui este:

Doctor în medicină
Medic specialist medicină de familie
Membru al Colegiului Medicilor Bucuresti
Consilier Metabolic Balance
Hipnoterapeut (Hipnoză clasică și Hipnoză regresivă) certificat de Past Lives Regression Academy Londra
Membru EARTH (Earth Asociation for Regression Therapy)