Disclaimer

COLECTAREA ȘI FOLOSIREA DATELOR TALE PE ACEST WEBSITE

Ultima actualizare: Octombrie 2020

Niciuna dintre metodele și tehnicile prezentate în cadrul articolelor, programelor și cursurilor prezentate prin website-ul www.iuppiter.ro nu exclud și nu pot înlocui un diagnostic sau un tratament prescris de un medic. Recomandăm să urmați sfatul medicului și nu întrerupeți niciun tratament medicamentos prescris de acesta. Oricine prezintă simptome de boală este îndemnat să se adreseze unui medic /specialist din alt domeniu conex sănătății.

Autorul nu oferă, în cadrul site-ului sfaturi medicale, iar informaţiile din materialele prezentate nu trebuie folosite ca şi substitut pentru sfaturile medicale profesioniste.

Materialele prezente prin acest website sunt destinate exclusiv pentru scopuri informative, având inteția să vă ajute de-a lungul procesului de dobândire a bunăstării fizice, emoţionale și spirituale.

Programele de nutriție, hipnoterapia, terapiile complementare şi meditaţia reprezintă instrumente suplimentare excelente, care ne ajută să obţinem un echilibru emoţional, mintal şi o stare generală bună. Terapii complementare pot fi practicate în paralel cu orice fel de tratament medical convenţional, deoarece aceste terapii ne ajută prin prisma abordării lor holistice în ceea ce priveşte armonia şi bună-starea noastră emoţionale şi psihosomatice. Cuvintele „vindecător”, precum şi „terapie/vindecare” sunt folosite respectând aceste principii şi sunt utilizate în sensul larg şi general al acestor expresii şi nu sunt folosite în aceleaşi contexte în care sunt utilizate în limbajul convenţional medical sau al psihologiei sau în contextul ştiinţelor medicale.

Dreptul la Spiritualitate și dreptul de a aplica practici spirituale sunt garantate prin Constituția României conform Art. 6, Art. 29 (Libertatea Conștiinței), iar dreptul la exprimarea oricărei păreri despre acest tip de practici și accesul la cultură sunt de asemenea garantate constituțional conform Art. 30 (Libertatea de Exprimare) și Art. 33. Programele și terapiile sunt deschise, fără nici un fel de discriminare, tuturor persoanelor, indiferent de crezul personal, nivelul de educaţie, ocupaţie, origine naţională sau etnică.

Informațiile şi materiale conexe prezentate prin acest website încurajează un stil de viață sănătos, echilibrarea sistemelor corp- minte – spirit, evoluţia conștiinței prin experienţa personală şi oferă posibilitatea unei dezvoltări personale şi spirituale accelerate.

Toate programele, produsele și materialele nu sunt dispozitive medicale sau terapeutice, și nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice fel de boală sau afecțiune.