CUM FUNCȚIONEAZĂ SCANAREA ZYTO

Tehnologia ZYTO se bazează pe o serie de principii și concepte de biocomunicare care oferă utilizatorilor informații și o înțelegere mai profundă atunci când iau decizii legate de sănătate și bunăstare.

Conceptele și procesele aflate la baza bioscanării ZYTO sunt:

1. Răspunsul galvanic al pielii (RGP)

Bioscanare ZYTO se bazează pe răspunsul galvanic al pielii (RGP), care este o tehnologie ce măsoară fluctuațiile conductivității electrice a pielii. O aplicație cunoscută a PRG este testarea cu detectorul de minciuni.

2. ZYTO Hand Cradle

ZYTO Hand Cradle este dispozitivul care măsoară răspunsul galvanic al utilizatorului și trimite datele către soft-ul ZYTO, pentru a fi analizate. Datele culese astfel sunt corelate și comparate cu elementele (numite articole virtuale) din baza de date software.

3. Articole virtuale

Fiecare articol virtual reprezintă un element fizic diferit. De fiecare dată când software-ul introduce un element virtual, dispozitivul Hand Cradle înregistrează răspunsul galvanic al pielii (RGP). Fiecare răspuns nou este măsurat și analizat în comparație cu valoarea de referință RGP.

4. Software-ul unic ZYTO

Software-ul ZYTO analizează datele RGP pentru modele de coerență - căutând modurile în care înregistrările dvs. RGP fluctuează sau se schimbă ca răspuns la fiecare articol virtual evaluat.

5. Coerența biologică

În timp ce analizează datele RGP în comparație cu fiecare articol virtual, software-ul ZYTO atribuie fiecărui articol virtual o valoare pozitivă sau negativă pe baza modelelor de coerență. Valorile pozitive indică elementele virtuale cu care organismul este biologic coerent.

6. Prioritizarea datelor analizate

Se generează un raport ușor de citit care afișează o clasare a articolelor virtuale care au dus la o mai mare coerență biologică. Raportul poate fi apoi utilizat pentru a ajuta persoanele care fac alegeri pentru a menține starea generală de sănătate și bunăstare.

Întregul proces descris îl numim biocomunicație.

Pentru programare accesează contact

Tehnologia ZYTO, inclusiv dispozitivul Hand Cradle GSR, nu este un mijloc de diagnostic și nu este utilizată pentru a trata, preveni, atenua sau vindeca vreo boală sau afecțiune.