Life Coaching

Nu cred că există cale mai potrivită de a trăi decât aceea în care te preocupi să devii mai bun și de a avea conștiința propriei creșteri și dezvoltări.

Socrate

Coachingul, ca instrument de dezvoltare, este definit ca fiind parteneriatul cu un client, printr-un proces care provoacă gândirea și creativitatea, ce îl inspiră pe acesta în direcția maximizării propriului potențial personal și profesional.

Cum se traduce asta mai simplu: stabilirea obiectivelor și atingerea potențialului tău maxim prin autocunoaștere și depășirea obstacolelor, a blocajelor în parteneriat cu coach-ul, care are rol de facilitator al procesului.

Dacă îți dorești ca viața ta să fie mai bogată în satisfacții, mai împlinită și cu mai mult succes, Life Coaching este metoda prin care să obții toate acestea. Life Coaching este dedicat dezvoltării abilităților tale, generând experiențe transformatoare pentru viața personală prin clarificarea valorilor și viziunilor proprii, stabilirea unor noi ținte și a planurilor de acțiune pentru atingerea acestora.

Prin Life Coaching te cunoști mai bine, îți vezi potențialul și capeți instrumentele necesare care să te ducă de la situația actuală, la viața pe care o dorești. În scurt timp, redescoperindu-te, te asculți și te înțelegi mai bine, începi să te simți mai bine, și asta se răsfrânge apoi și asuprra relațiilor tale.

Life Coaching este util pentru tine:

● Vrei să faci o schimbare în viața ta.

● Vrei să îți stabilești cu claritate obiectivele personale și profesionale și un plan de acțiune.

● Vrei să elimini blocajele.

● Ai nevoie să fii focusat pe obiectivele tale.

● Vrei să treci la următorul nivel în carieră sau la următorul nivel al afacerii tale.

● Este momentul să înveți noi strategii și să capeți instrumente noi pentru dezvoltarea ta personală sau profesională.

● Lipsa de încredere în tine este un obstacol în dezvoltarea ta.

● Treci printr-o perioadă de schimbare.

● Treci printr-o perioadă de tranziție: divorț, sarcină, alăptare, etc.

Dacă te regăsești în una din situațiie pe care le-am descris mai sus, sau poate în altă situație în care simți că Life Coaching este soluția pentru tine, și vrei să mă ai alături în călătoria ta de transformare, pentru programare accesează secțiunea contact..

Pentru cei care locuiesc în alte orașe sau pentru cei care doresc, sesiunile se pot desfașura și prin intermediul skype.