TERAPIE PRIN REGRESIE

Cãlãtoriile aduc puterea și dragostea înapoi în tine. În cazul în care nu poți ajunge undeva, întoarce-te în fragmentele eului. Ele sunt ca niște arbori de lumină, mereu în schimbare și te transformi atunci când le explorezi.

Jelaluddin Rumi

Terapia prin regresie folosește stări modificate de conștiență (transa hipnotică) pentru a oferi unei persoane retrăirea și rezolvarea scenelor traumatice sau conflictelor din trecut, care au deformat inconștient starea sa mentală, emoțională și fizică. Sursa provocărilor din prezent poate fi în viețile trecute, în perioada intrauterină sau în copilăria timpurie.Terapia prin regresie funcționează prin reminiscențe somatice, psihologice și spirituale din trecutul nostru, care sunt rădăcina problemelor noastre curente. Scopul nu este numai unul de explorare, ci mai cu seamă cel de a transforma și vindeca aceste experiențe într-un mod structurat și sigur.

Tehnicile folosite funcționează la toate nivelurile energetice – minte, corp și suflet. Ele asigurã integrarea, alinierea și vindecarea, mergând la sursa problemei, aducând conștientizare în viața curentã și iți dă posibilitatea sã vezi modelele din viața curentã.

Terapeutul ghidează clientul într-o transă hipnotică ușoară, prin diverse tehnici, astfel încât să relaxeze partea conștientă a minții și să permită accesarea amintirilor stocate la nivelul subconștientului.

Evenimentele din trecut sunt rădăcina problemelor curente, pentru că sunt parte din viața noastră actuală, iar ele sunt mult mai aproape de emoțiile noastre decât ne dăm majoritatea dintre noi seama.

Sesiunile de terapiei prin regresie îți permit să:

● Rezolvi probleme din viața actuală a căror sursă este în experiențe anterioare

● Vindeci răni, traume, care îți ampreentează viața actuală

● Înțelegi și elimini tipare vechi sau să le transformi în unele care să te ajute în prezent.

● Înțelegi implicațiile karmice.

● Identifici sursa convingerilor care te limitează sau te blochează, ceea ce îți va da posibilitatea de a-ți construi viitorul așa cum vrei.

● Diminuezi sau chiar elimini frica de moarte

● Înțelegi situația de viață în care te afli dintr-o nouă perspectivă spirituală

● Recunoști suflete pereche și prieteni din trecut.

Întregul proces este foarte ușor și similar cu meditația, relaxăm mintea conștientă ne focusăm pe interior și intuiție și lăsăm procesul să curgă.

Tot ce trebuie să faci este să:

● abordezi procesul cu o minte deschisă,

● să te relaxezi și să te concentrezi,

● să urmezi instrucțiunile terapeutului.

Deși este posibil ca rezolvarea unei probleme să necesite doar o ședință, pentru a obține rezultate semnificative si de durată, de cele mai multe ori, sunt necesare 3-5 ședinte de terapie prin regresie.

Nimic nu este intâmplător. Și in final această incursiune te va ajuta să reevaluezi ceea ce este cu adevărat important pentru tine.

Pentru programare accesează contact.

Terapia prin regresie nu înlocuiește diagnosticul, tratamentul, îngrijirea și consilierea personalului medical specializat.