TERAPIE PRIN REGRESIE

Până când vei aduce inconștientul în conștient, îți va conduce viața și îl vei numi soartă.

Carl Jung

Terapia prin regresie (sau Hipnoza regresivă) este acea formă de hipnoterapie, care folosind transa hipnotică, permite unei persoane accesarea și rezolvarea unor momente traumatice sau conflictuale din trecut, care au deformat inconștient starea sa mentală, emoțională și/sau fizică, cu consecințe în viața curentă. Sursa provocărilor din prezent poate fi în viețile trecute, în perioada intrauterină, în copilăria timpurie sau viața adultă (de exemplu Sindromul de Stres PostTraumatic -PTSD). Terapia prin regresie funcționează prin reminiscențe somatice, psihologice și spirituale din trecut, care sunt rădăcina unor problemele din viața actuală. Scopul nu este numai unul de explorare, ci mai cu seamă cel de a transforma și vindeca aceste experiențe într-un mod structurat și sigur pentru client.

Tehnicile folosite acționează la toate nivelurile energetice – minte, corp și suflet. Ele asigură integrarea, alinierea și vindecarea, mergând la sursa problemei, aducând conștientizare în viața curentã și dă posibilitatea evaluării și modificării modelelor de comportment din viața curentã.

Terapeutul ghidează clientul într-o transă hipnotică ușoară, prin diverse tehnici, astfel încât să relaxeze partea conștientă a minții și să permită accesarea amintirilor stocate la nivelul subconștientului. De multe ori, evenimente din trecut sunt rădăcina problemelor curente, pentru că stocarea lor la nivelul subconștientului, împreună cu emoțiile asociate, le fac parte din viața noastră actuală.

Sesiunile de terapiei prin regresie îți permit să:

 • Rezolvi probleme din viața actuală a căror sursă este în experiențe anterioare
 • Vindeci răni, traume, care îți amprentează viața actuală
 • Înțelegi și elimini tipare comportamentale vechi sau să le transformi în unele care să te ajute în prezent.
 • Înțelegi implicațiile karmice.
 • Identifici sursa convingerilor care te limitează sau te blochează, ceea ce îți va da posibilitatea de a-ți construi viitorul așa cum vrei.
 • Diminuezi sau chiar elimini frica de moarte.
 • Înțelegi situația de viață în care te afli dintr-o nouă perspectivă spirituală
 • Recunoști suflete pereche și prieteni din trecut.

Întregul proces este foarte ușor și similar cu meditația, relaxăm mintea conștientă ne focusăm pe interior și intuiție și lăsăm procesul să curgă.

Tot ce trebuie să faci este să:

 • abordezi procesul cu o minte deschisă,
 • să te relaxezi și să te concentrezi,
 • să urmezi instrucțiunile terapeutului.

Deși este posibil ca rezolvarea unei probleme să necesite doar o ședință, pentru a obține rezultate semnificative si de durată, de cele mai multe ori, sunt necesare 3-5 ședinte de terapie prin regresie hipnotică.

Nimic nu este intâmplător. Și in final această incursiune te va ajuta să reevaluezi ceea ce este cu adevărat important pentru tine.

Pentru programare accesează contact.

Terapia prin regresie nu înlocuiește diagnosticul, tratamentul, îngrijirea și consilierea personalului medical specializat.