CE ESTE Metabolic balance®?

Fie ca hrana să îți fie medicament și medicamentul hrană.

Hipocrat

Metabolic balance® este un program de nutriție inovator, 100% natural. Rezultat al peste 25 de ani de cercetare a medicilor specialiști și a nutriționiștilor germani, acest program reglează echilibrul hormonal, îmbunătățește starea de sănătate și conduce la un nou stil de viață revigorant. Nu în ultimul rând, sau poate în primul ☺, realizează controlul greutății pe termen lung.

Unicitatea programului este corelată cu unicitatea echilibrului tău metabolic, și se traduce prin elaborarea unui plan de nutriție cu adevărat personalizat, bazat pe o analiză aprofundată a valorilor unice ale analizelor tale de sânge, a istoricului medical și a preferințelor tale alimentare.

Planul personalizat de nutriție acționează ca o "harta rutieră", indicând exact ce alimente naturale ar trebui să mănânci pentru a orchestra modificările biochimice necesare pentru atingerea obiectivelor de sănătate și de greutate dorite. ”Harta” asta o avem de când suntem ca specie, doar că procesarea exagerată a alimntelelor a făcut să pierdem GPS-ul : amelioratori de gust, modificări genetice, totul a condus la haos metabolic. Computerul nostru nu a mai știut cum să reacționeze. Ce face Metabolic balance®: ne ajută să regăsim harta alimentelor necesare nouă prin ajustarea GPS-ului.

Metabolic balance® este 100% natural! Nu se prescriu injecții, pastile, shake-uri sau suplimente alimentare. Nu trebuie, ca în cazul unor diete, să numeri "puncte", calorii.

În toate cele patru faze ale programului vei fi acompaniat de consilierul centrului, certificat Metabolic balance®. Te va îndruma spre atingerea greutății ideale, evitând efectul ”yo-yo” și te va ajuta să adopți un nou stil alimentar sănătos și o adevărată conștientizare a bunăstării.

Este sigur, este economic și sănătos , este simplu și are toate elementele necesare pentru a te ajuta să reușești. Cu peste 1 000 000 de persoane care l-au încercat și au reușit, este programul potrivit pentru TINE.

Pentru programare accesează contact.